Airtel Onam Quiz Answers (Updated Hourly) – Win Redmi Note 7 & Prizes Worth Lakhs

Airtel has announced Airtel Onam Quiz on its thanks app. You can win a Redmi Note 7 mobile, and prizes worth lakhs by participating in this contest today. The Airtel Onam Quiz starts daily at 7 AM and ends at 10 PM from 10th to 13th September 2019. The fastest 50 participants giving correct answers of all the 3 hourly questions will get the prizes. Here in this article, we are going to find all the Airtel Onam Quiz Answers every hour and post it for you.

Airtel Onam Quiz Details

Contest Name – Onam Quiz

Platform – Airtel Thanks app / Airtel App

Dates – 10th, 11th, 12th & 13th September 2019

Time – 7 AM to 10 PM

Winners – 50 winners every hour

Prizes – Redmi Note 7 & Prizes worth lakhs

Airtel Onam Quiz Answers 13 September 2019 – Updated Hourly

11 AM – 12 PM Answers

Q1 – Which place is associated with the famous Athachamayam? 

Q2 – Who is the father of Malayalam language? 

Q3 – Which of the follwing is not related to Onam Festival?

10 AM – 11 AM Answers

Q1 – Where does the famous water festival take place during Onam? 

Ans – Aranmula

Q2 – Name the first book printed in Malayalam language? 

Ans – Sampkshepa Vedartham

Q3 – Which Flower is known as Onam flower?

Ans – Thumba Poov

9 AM – 10 AM Answers

Q1 – Who is Onathappan? 

Ans – Vamana

Q2 – Who was the first woman governor of kerala? 

Ans – Jothi Venkatachalam

Q3 – Who is Thrikkara Appan?

Ans – Maveli

8AM to 9AM Answers

Q1 – Which among the following is a boat race festival of Kerala?

Ans – Vallam Kali

Q2 – Which of the following Explorer visited Kerala in 1498?

Ans – Vasco da Gama

Q3 – Who was Prahlada’s son?

Ans – Virochana

7 AM to 8 AM Answers

Q1 – Who was the grand father of Mahabali?

Ans – Prahlada

Q2 – Which is the highest point in Kerala?

Ans – Anamudi

Q3 – Which place is associated with the famous Athachamayam?

Ans – Kerala


Tags – Airtel Thanks App Onam Quiz, Airtel Quiz Today, Airtel Onam Quiz Answers, Airtel Onam Quiz Contest, Airtel Contest Today, Answers of Onam Quiz, Win Airtel Onam Quiz

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply