GOAT Trivia ANSWERS – Win $100,000 GOAT Credits, Sneakers, Prize Pack

GOAT Trivia Answers, GOAT Black Friday Trivia Answers, GOAT Sports Trivia Answers, GOAT Black Friday raffle– Here are all the correct answers of GOAT Black Friday Trivia. Participate now and win exciting free prizes like Upto $100,000 GOAT credits, sneakers, prize pack and a lot more. Starting from November 20, 2020 every day a set of 4 questions will be displayed on the GOAT Trivia contest page. The participants shall answer all four Trivia quiz questions correctly to stand a chance to win the contest. The winners will be announced within 24 hours of each round.

Page Contents

GOAT Sports Trivia Answers

Question 1 – Retroing most recently during the 2018 holiday season, this Air Jordan 11 colorway was the only one Jordan wore during the ’95-“96 regular season.

Answer – Concord

Question 2 – Which player won both the golden boot and the Golden Ball during the United States’ 2019 FIFA Women’s World Cup championship run?

Answer – Megan Rapinoe

Question 3 – Featuring the signature of its namesake, the classic Puma Clyde is considered the first signature basketball shoe and was designed using the input from which NBA legend and style icon?

Answer – Walt Frazier

Question 4 – In the 2018 US Open, Naomi Osaka won her first Grand Slam title by beating her idol, this tennis icon, in the final match?

Answer – Serena Williams

Question 5 – With the announcement of the Nike Air Fear of God 1 “The Question”, Jerry Lorenzo released an editorial campaign inspired by iconic images of one of his childhood heroes, this former basketball star.

Answer – Allen Iverson

GOAT Fashion Trivia Answers

Q1 – In 2019, it was announced that this designer’s brand would join LVMH, the world’s largest luxury group, becoming the first new house created by the group since 1987 and the first led by a women.

Answer – Rihanna

Q2 – This brand, mentioned in my song “designer Boi,” made a luxury leather version of the iconic IKEA shopping bag.

Answer – Balenciaga

Q3 – Worn by both Kanye West and Travis Scott, who designed this women’s top?

Answer – Phoebe Philo

Q4 – Self-described as a “cultural DJ”, which designer is commonly referred to as “the godfather of streetwear”?

Answer – Hiroshi Fujiwara

Q5 – The Raf Simons Spring 2018 runway show and collection was partly inspired by which film?

Answer – Blade Runner

GOAT InnovationTrivia Answers

Q1 – Which shoe is reportedly partly made from algae?

Answer – Yeezy Foam Runner

Q2 – In April 2019, this international/multinational collaboration published the first image of a black hole and its shadow.

Answer – EHT

Q3 – Which manufacturing technology/process, used in the creation of the Adidas Futurecraft 4D, has also been used to reconstruct tissue and hopes to be used to reconstruct entire organs in the future?

Answer – 3D Printing

Q4 – Signed by numerous companies such as adidas, Nike, Chanel and Kering Group, the United Nations Fashion Industry Charter for Climate Action contains a vision for achieving net-zero emissions by what year?

Answer – 2050

Q5 – This shoe, featuring Vectran fabric, was designed for a mechanical engineer at Jet Propulsion Laboratory who invented airbag systems for Mars rover mission utilizing the same material.

Answer – Mars Yard

GOAT Design Trivia Answers

Q1 – Debuting in 2015, this Adidas shoe combined Primeknit and Boost technologies and paid homage to classic archive shoes like the Micropacer, Rising Star and Boston Super.

Answer – Adidas NMD

Q2 – Who designed this airport in Beijing?

Answer – Zara Hadid

Q3 – Which Air Jordan was inspired by the Porsche 911?

Answer – Air Jordan 6

Q4 – Who was the lead architect for the National Museum of African American History and culture in Washington, D.C.?

Answer – Phil Freelon

Q5 – Which shoe is inspired by kintsugi, the Japanese art of repairing broken pottery?

Answer – Sacai x LDWaffle

GOAT Trivia Answers For Art Trivia

Q1 – In 2019, Vans collaborated with which influential modern art museum to celebrate their grand re-opening?

Answer – MoMA

Q2 – In 2012, Louis Vuitton released a collaborative collection featuring the signature dots of which contemporary artist?

Answer – Yayoi Kusama

Q3 – Which artist painted Barack Obama’s presidential portrait for the Smithsonian National Portrait Gallery?

Answer – Kehinde Wiley

Q4 – In 2018, Basquiat’s favorite coat went up for auction. The coat was from this brand that Basquiat walked the runway for in 1987.

Answer – Comme des Garcons

Q5 – In November 2017, Salvator Mundi, by this iconic artist, was sold for $450.3 million, setting a record as the most expensive painting sold at the public auction.

Answer – Leonardo da Vinci

GOAT Trivia Answers For Locations Trivia

Q1 – Part of the Nike: On Air collection that resulted from a global design contest, this Air Max 97 was inspired by the clouds of which city?

Answer is – Shanghai

Q2 – This Nike Air Max 180 celebrates the vibrant electronic music scene and brutalist architecture of which city?

Answer is – Berlin

Q3 – The Travis Scott x Air Force 1 Low ‘Cactus Jack’ calls out this city where the rapper spent much of his youth.

Answer is – Missouri City

Q4 – As part of their Jordan Brand collaboration, this store launched a campaign called “spread Love” and teamed up with 5 local Black-owned businesses to highlight and bring awareness to their work.

Answer is – Union

Q5 – The Air Jordan 1 Shattered Backboards were inspired by the colors Michael Jordan wore during a game in which city?

Answer is – Trieste, Italy

GOAT Trivia Answers

Q1 – In 2014, which musician made news headlines for wearing this vintage Vivienne Westwood hat to the Grammys?

Answer is – Pharrell

Q2 – In the video for Saweetie’s “My Type,” she included things she loved from childhood, like basketball and a custom pair of these classic Nike sneakers that inspired a song in the early 2000s.

Answer is – Nike Air Force 1

Q3 – This artist behind the Vision Racer New Balance collaboration once performed on a Tesla Model X suspended in the air.

Answer is – Jaden Smith

Q4 – Kid Cudi, Playboi Carti, Theophilus London, Dev Hynes, ASAP Nast, and Steve Lacy all walked in what runway show?

Answer is – Louis Vuitton SS19

Question 5 – The iconic bears that served as inspiration for the Grateful Dead x Nike Dunk Low SB are a reference to Owsley “Bear” Stanley who did what?

Answer is – Audio Engineer

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply